Moduslaisten superviikonloppu

Tampereella ja lähikunnissa riittää säpinään tulevana taiteen ja designin megaviikonloppuna 27. – 28. huhtikuuta. Moduksen jäseniä löydätkin niin Taidesuunnistuksesta kuin NYTdesign-myyntitapahtumasta.

NYTdesign järjestetään Finlaysonin alueella, Väinö Linnan aukion kupeessa sijaitsevassa Vooninkisalissa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen kotimaisesta designista kiinnostuneet asiakkaat sekä alan yritykset keväisessä myyntitapahtumassa. Tapahtuma esittelee asiakkaille korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita.

Kaikki NYTdesignissa myytävät tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Mukana on tänä keväänä yli 30 merkkiä. Moduksen jäsenistä mukana ovat:
Anette Ahokas Design
Birgit Pyykkö
EKORU
Hembula Design
Incerti Momenti
Keramiikkapaja Tuula Herranen
MEA
Nokuro design
Reetta Kaura – uniikit asusteet
Studio Arto Halmetoja

NYTdesign on auki molempina päivinä kello 11-17, vapaa pääsy. Lisätietoja: www.nytdesign.fi

Jo viidettätoista kertaa järjestettävä Pirkanmaan Taidesuunnistuksessa yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa tekijöitä työnsä äärellä. Yleisö voi kysellä, keskustella taiteesta ja muotoilusta, ostaa teoksia tai vain ihastella paikallista osaamista. Moduslaisista mukavat ovat:
Johanna Hernesniemi, kohde 18
Hiedanrannapajalta, kohde 20, löydät Anni Jokisen ja Dylan Katzin
Anu Kirkinen, kohde 38
Saija Lehtonen, kohde 54
Silja Merikallio, kohde 63
Modus ryn ARC-hanke, kohde 65
Tuuli Pollari, kohde 83
Salmiak Studion Kaisa Maansalo, kohde 91
Aila Salminen, kohde 92
Lisäksi Pikkuputiikeilta, kohde 77, löydät Henni Elialan ja Petra Jäppisen tuotteita.

Taidesuunnistuskohteet ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11-17 ja tapahtuman aikana kohteisiin on vapaa pääsy. Lisätietoja tapahtumasta: www.taidesuunnistus.net.