NYTdesign on vuosittain järjestettävä suomalaisten designtuotteiden joulukauppa Tampereella, tunnelmallisessa Finlaysonin miljöössä. Tänä vuonna joulukauppamme on avoinna 1.-22.12.2023 joka päivä klo 11-18. Meidän mielestämme todellista luksusta on Suomessa valmistettu, laadukas ja pitkäikäinen tuote. Tervetuloa jälleen joulukuussa NYTdesign joulukauppaan!

Myyjähaku joulukauppaamme on auki 17.9.2023 saakka. Hakulomakkeen löydät tästä linkistä. Joulukaupassa mukana olevat yritykset julkaisemme tällä sivulla lokakuun aikana, joten pysythän kuulolla! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

facebook.com/nytdesignjoulukauppa

instagram.com/nytdesignjoulukauppa

JÄRJESTÄJISTÄ

NYTdesign on kahden pirkanmaalaisen muotoilua ja taideteollisuutta edistävän yhdistyksen, Modus Ry:n ja Mutta Ry:n yhdessä järjestämä joulukauppa. Kaupan järjestelystä huolehtii molempien yhdistysten hallitusten jäsenistä koostuva työryhmä. Tuomme yhteen designista kiinnostuneet asiakkaat sekä alan yritykset jouluisessa kaupassamme. Haluamme esitellä asiakkaille korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita.

Mikäli sinulla on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä modusryinfo(at)gmail.com.


MODUS RY

Tampereella vuonna 2001 perustettu Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry on saavuttanut valtakunnallisesti tunnetun ja arvostetun aseman ammattimaisena muotoilun ja taidekäsityön järjestönä. Modus ry:n jäseniä  yhdistää arvomaailma: korkea laatu, eettisyys ja ekologisuus. Yhdistys toimii yhteistyössä muiden kulttuuritoimijoiden ja yritysten kanssa.

Lue lisää Modus ry:stä ja tutustu yhdistyksen jäseniin

MUTTA RY

Mutta Ry on Orivedellä vuonna 2008 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on edistää muotoilun ja taideteollisen toiminnan näkyvyyttä ja laatua Pirkanmaalla. Yhdistyksen päätapahtuma on jokakesäinen SuviDesign-myyntitapahtuma. Orivedellä Taidekeskus Purnussa järjestettävässä tapahtumassa tuodaan esille monipuolisesti suomalaisia muotoilijoita ja heidän töitään.

Lue lisää Mutta ry:stä ja SuviDesignista