NYTdesign laajenee

Joulukuun alussa järjestettävä NYTdesign -myyntitapahtuma on tällä kertaa kaksipäiväinen ja se järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.12.2018 klo 11-17. Monia tapahtumasta tuttuja tuotteita voi tämänkin jälkeen ihastella ja ostaa NYTdesignin Joulu pop up -myymälästä, joka on avoinna 4.-22.12.2018 klo 11-18 joka päivä.

Sekä tapahtuma että pop up -myymälä sijoittuvat Vooninki-saliin Finlaysonin alueella, Tampereella. Finlaysonin alue on kulttuurihistoriallinen vanha tehdasmiljöö aivan Tampereen keskustassa. Vooninki-sali on helppokulkuinen, noin 480 m² kokoinen tila katutasossa. Tapahtuma on asiakkaille luonnollisesti maksuton.

NYTdesign on kahden pirkanmaalaisen muotoilua ja taideteollisuutta tukevan yhdistyksen, Modus Ry:n ja Mutta Ry:n yhdessä järjestämä tapahtuma. Tuomme yhteen designista kiinnostuneet asiakkaat sekä alan yritykset uudessa designin myyntitapahtumassa ja pop upissa. Haluamme esitellä korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita. Yrityksille haluamme tarjota edullisen mahdollisuuden joulun ajan kivijalkamyyntiin pop upin muodossa.

Haku tapahtumaan on käynnissä 14.6-14.10.18 välisen ajan. Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä hakulomake. Myyntipaikasta ilmoitetaan kahden viikon sisällä hakuajan umpeuduttua.