Tervetuloa viettämään Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä Finlaysonin Vooninkiin 2.-3.2.2024

Finlaysonin vanhaan tehdassaliin Vooninkiin rakentuu tämän viikon perjantaina ja lauantaina yhteisöllinen tilataideteos pahvilaatikoista, valoista ja kankaista tilataiteilija Laura Nikkisen ja Arkkitehtuurikoulu Tiilin ohjaajien opastuksella.

Samoissa tiloissa voit tutustua VR-lasein Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry:n virtuaaligallerian koeversioon, jonka kehitystyötä Operaatio Pirkanmaa tukee.

Perjantaina 2.2 klo 14-18 on mahdollisuus ottaa osaa tilataideteoksen rakentelupajaan.Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset rakentelijat!

Lauantaina 3.2. klo 14-20 tilataideteos ympäristöineen avautuu moniaistilliseksi, seikkailtavaksi ja läpikuljettavaksi tilataidenäyttelyksi, jota voi vapaasti tutkia, aistia ja kokea.

Tapahtumaa juhlistetaan näyttelypäivän iltana lauantaina 3.2. klo 18-20, jonka yhteydessä Aavakaiku tulkitsee teoksen tunnelmia erilaisin elektronisin ja akustisin äänimaisemin. 

Osoite: Väinö Linnan aukio 13, 1. krs

FB: https://www.facebook.com/events/393464789745689/

Järjestäjä TAD ry yhteistyössä Finlaysonin alue & Modus ry.

Tapahtumaa tukee PA-Hu Oy ja Sähkösuunnittelijat NSS ry

Tapahtuma on osa valtakunnallisia Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä sekä Pirkanmaan kuntien yhteistä lastenkulttuurifestivaalia, Pirkkasia.