Kotimaisen muotoilun ja käsityötaiteen NYTdesign-myyntitapahtuma Finlaysonilla tulevana viikonloppuna

Kotimaisen muotoilun ja käsityötaiteen kaksipäiväinen myyntitapahtuma NYTdesign järjestetään jälleen tulevana viikonloppuna Tampereella, Finlaysonin alueella Vooninkisalissa Väinö Linnan aukion kupeessa. Tapahtuma on auki lauantaina ja sunnuntaina kello 11-17.

Jouluinen NYTdesign-tapahtuma tuo yhteen designista kiinnostuneet asiakkaat sekä alan yritykset. Tarjolla on korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita. NYTdesignissa myynnissä on Suomessa valmistettuja, korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita. Tänä jouluna mukana on myös kuvataiteilijoita, alan opiskelijoiden myyntipöytiä sekä pienkustantamo ja jouluinen kahvila Vegania Catering.

NYTdesignissa voit ostaa tuotteen suoraan tekijältä, jolloin voit olla varma työn laadusta ja alkuperästä. Samalla tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Näin saat onnistuneet joululahjaostokset myös suoraan mukaasi eikä mahdollisesti jouluun asti jatkuva postilakko jumita pakettejasi matkan varrelle.

NYTdesign joulussa myymässä ovat:

Aana Ilona
Anette Ahokas Design
Annariikka Qvist
Birgit Pyykkö
Caps Lock
Design Luode
EKORU
Hembula Design
Ilone
Incerti Momenti
Intoa Design
Jaana Huhtanen Design
JenniMariaKyllikki
Johanna K. Design
Liaani leather
MEA
Muotoverstas
Nokuro
Osuuskumma
Pompperipossa
Puine
Punainen Ruukku
Reetta Kaura
Salmiak Studio
Sauli Iso-Lähteenmäki
studio em
Tarkkatikki
Terhi Hursti kuvataiteilija
Think Today
Tredu korunvalmistus
Tuula Herranen
Tuuni Turula Design
UNIQECO
Ylöjärven lukio: Jalo NY

Mikäli viikonlopun myyntitapahtuma jää väliin, ei huolta. Avaamme keskiviikkona 4. joulukuuta samassa paikassa NYTdesign pop up -kaupan, josta löydät parhaat ideat pukinkonttiin päivittäin aina 22. joulukuuta asti. Lisätietoja pop up -kaupasta: https://www.facebook.com/events/1191620274360658/