Modus ry mukana Taidesuunnistuksessa – katso myös muut tärppimme

Tänä keväänä vuotuinen Pirkanmaan Taidesuunnistus -tapahtuma täyttää jo 20 vuotta. Taåahtuman viehätys piilee siinä, että se tuo taiteen tekijät ja yleisön lähemmäksi toisiaan. Se antaa yleisölle mahdollisuuden vierailla taiteilijoille kaikista pyhimmissä paikoissa eli heidän työtiloissaan.Vuosien saatossa Taidesuunnistuksesta on muodostunut monelle pirkanmaalaiselle taiteenystävälle yksi tärkeimmistä kevään merkeistä ja se onkin nykyisellään yksi Pirkanmaan tärkeimmistä nykytaidetta ja sen paikallisia tekijöitä esiin nostava tapahtuma.

Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry on yksi viidestä tapahtumaa järjestävän Taidesuunnistus ry:n jäsenyhdistyksestä. Taidesuunnistuksen toiminnassa mukana ololla Modus ry haluaa olla mukana nostamassa muotoilua ja käsityötaidetta yhdenvertaiseksi taiteenlajiksi muiden visuaalisten taiden rinnalle.

Tänä vuonna Modus ry:n suunnistuspiste sijaitsee Kulttuuritalo Laikun Aulagalleriassa, jossa yleisö voi kokeilla parhaillaan tekeillä olevan Modus ry:n virtuaaligallerian koeversioon virtuaalilasien avulla. Lisäksi tapahtumassa on mukana useampia Modus ry:n jäseniä.

Moduksen suunnistustärpit:

27. Lehtonen Saija, Nokian Portti, Pirkkalaistie 1, 2. kerros, Nokia, kuvataide, korutaide, käsityö

45. Merikallio Silja, Nansotalo, Tanhuankatu 2, Nokia, keramiikka, kuvanveisto, muotoilu

93. Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry:n virtuaaligalleria, Laikun Aulagalleria, Keskustori 4, Tampere, muotoilu, käsityö

131. Fazelian Behnaz, Behdesign, Tampere,Hiedanrannan paja, Tehdaskartanonkatu 28, Tampere, keramiikka

147 Lundahl Aija, Studio Huihai studio / Huihuitextile, Petsamonkatu 14, Ilvespuiston puoleinen liikehuoneisto, Tampere, muotoilu

148. Seddiki Pirjo, Huihai studio, Ilvespuiston puoleinen liikehuoneisto, Petsamonkatu 14, Tampere, maalaus

149. Kirkinen Anu, Taidetyöhuone, Sammonkatu 10 (kulku Kaalamonaukiolta), Tampere, korutaide, käsityö

173. Incerti Giovanna, IncertiMomenti , Katajamäenkatu, 13, Tampere, keramiikka, kuvanveisto

181. Salminen Aila, Työhuone Aila ja Asko Salminen, Nuutisarankatu 15, Tampere, korutaide, lasitaide, muotoilu

182. Salminen Asko, Nuutisarankatu 15, Tampere, valokuvaus