Modus ry mukana Suomen Kädentaidot -messuilla

Tänä vuonna Modus ry näkyy messuilla tuplaten. Messuosastomme E 1210 esittelee kansainvälistä Digimentor-hanketta, jonka pääpartnerina Modus ry toimii. Moduksen omat digimentorit ovat messuilla nyt ensi kertaa suuren yleisön apuna ja he auttavat osastollamme yleisöä luomaan itselleen vaikkapa oman logon, aloittamaan osaamismerkin opiskelun tai luomaan tuotelapun käsityölleen. Modus ry ja Digimentor-hanke kehittävät uudenlaista vertaistukea luovan osaamisen esiin nostamiseksi ja omia osaamismerkkejä digitaalisen osaamisen sertifioimiseksi. Digimentor-hanke parantaa kulttuurialan ammattilaisten kokemusta digitaalisten taitojen oppimisesta. Myös hankkeen eurooppalaiset partnerit kokoontuvat tulevana viikonloppuna Tampereelle. Lauantaina verkosto kokoontuu Suomen Kädentaidot -messuilla osastolla E1210 klo 12 alkaen. Projektia tukevat mm. Taitoliitto ja Kroatian museoyhdistys.

Modus ry on myös edustettuna E-hallin Muoti- ja designlavan näytöksissä jokaisena kolmena messupäivänä. Mukana Modus ry:n muotinäytöskokoonpanossa ovat Anette Ahokas Design, Birgit Pyykkö, EKORU, Humbugi Accessories, Johanna K. Design ja MEA upcycle studio.

Kolmen päivän aikana Tampereen messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma tarjoaa runsaasti nähtävää ja monella Modus ry:n jäsenellä on myös oma, vierailun arvoinen messuosasto:

Anette Ahokas Design E 420

Birgit Pyykkö Design E 509

Humbugi Accessories / Anni jokinen E 700

Johanna K. Design E 311

Luova Kudonta / Niina Hiltunen A 310

Reetta Kaura – Uniikit asusteet E 911

Tuula Paju Design A 411

Lisäksi Moduksen jäsen Saija Lehtonen esittelee Tampereen Seudun Tekstiiliopettajien kanssa luonnonväreillä värjäämistä Idea-lavalla perjantaina 18.11.2022 klo 15.45-16.10.

Lisätietoja messuista, näytteilleasettajista ja esimerkiksi kulkuyhteyksistä löytyy Suomen Kädentaidot -messujen verkkosivulta.