Birgit Pyykkö

Laukkusuunnittelija

”Olen pieni tyttö ja hiiviskelen lapsilta kielletyssä paikassa. Astun enoni hämyiseen suutarinverstaaseen.  Lumoutuneena nahan ja pikilangan tervaisesta tuoksusta, hengitän sisääni verstaan paksua tunnelmaa. Kenkähyllyllä on työmiesten saapikkaita, naisten kävelykenkiä, tallukkaita, jatsareita ja juhlapatiineita. Nahkahylly pursuaa parkkia, vuotanappaa, pohja- ja korkolappukääröjä. Koneet vetävät henkeä työviikon jälkeen tummina ja rauhallisina. Vanhan mestarin nahkaessu lepää seinään lyödyssä rautanaulassa työkalut taskuissaan.”

Tässä pajassa sain rokotuksen nahkatyöhön. Sukuni sakea suutarinperintö virtaa veressäni. Toteutan intohimoista tarvetta työskennellä nahan tuoksussa designkäsityöläisenä. Suunnittelen laukkuja käsityöläisen geeniperimällä ja omalla taiteellisella näkemykselläni. Nautin siitä varmuudesta, minkä oma valintani muotojen, värien ja teknisen toteutuksen yhdistämisellä saa aikaan. Seikkailen innostuksen ja loppumattomien mahdollisuuksien maailmassa.

Olen saanut tunnustusta ja palkintoja ammatillisesta osaamisesta. Tärkeintä minulle on kuitenkin tyytyväinen asiakas ja henkilökohtainen kiitos onnistumisesta. Teen laukkuja sydämen ilosta sydämen iloon.

Moisiontie 11
Pirkkala

puh. 040 7281 942
birgit.pyykko (at) gmail.com

http://birgitpyykko.weebly.com/
Facebook: Birgit Pyykkö -nahkalaukut

 

Saara Day -laukku